Resultaten voor border collie

border collie
The Big Saren Border Collie Tjitse Terpstra.
29-08-13: Aantrainen van uw bordercollie, les schapendrijven. 08-02-12: Handyman gezocht. Tjitse met Jay is 6-6-09, op het dag van het schaap voor het 4e jaar achter elkaar Kampioen Hollands parcours geworden! Roy met Bill is als 2e geeindigd in de promotieklasse NK Hollands Parcours!
De Border Collie Doggo.nl.
Net zo duidelijk als de Border Collie zich weet uit te drukken, is hij ook in staat de geringste non-verbale signalen van zijn baas te lezen. Zo kan het dus lijken of een goed gehoorzame Border Collie welhaast telepathisch in contact staat met zijn baas.
Border Collie Honden Page.
De border collie is een intelligente hond, wat hij veelal zal gebruiken bij zijn werk. Vaak hoef je een border collie een opdracht maar 1 of 2 keer uit te laten voeren en hij weet het voor de rest van zijn leven.
Border Collie Honden rassen Honden DierenDokters.
Andere honden kunnen zich bedreigd voelen als een Border Collie dit gedrag voortdurend vertoont, andere huisdieren kunnen urenlang gefixeert worden en ook proberen nog te vaak jonge Border Collies alles wat beweegt te stoppen, iets dat met name op straat en in het verkeer dodelijke gevolgen kan hebben.
licg.nl Border Collie.
Wanneer de Border Collie te weinig te doen heeft, kan dat leiden tot het drijven of achtervolgen van andere huisdieren, voorbijgangers of zelfs autos. Border Collies die consequent opgevoed worden zijn over het algemeen vriendelijke honden die erg gehoorzaam zijn.
Home bordercollie pups Bordercolliekennel d'Ambrises' WhitemoorbordersBordercolliekennel d'Ambrises' Whitemoorborders.
Ook kunt u bij ons terecht voor ontspannen teamuitjes. Het beekdallandschap de Landjes van Marsdijk te Assen wordt begraast van 10 april tot en met 27 oktober 2017 door 250 schapen samen met hun herders en zijn/haar honden op werkdagen van 8.30 tot 16.30.
WELKOM.
BORDER COLLIE EVENT. Veel dank aan Jan Passchier voor deze prachtige foto van Gary in de finale van de Pre-Continental 2015. Een bijzonder bedrijf waarbij alles draait om schapen en honden. Geboren vanuit de passie voor de hondensport, verzorgen wij demonstraties waarbij u een kijkje in de keuken krijgt van de opleiding van de schapendrijvende Border Collie.
Bordercollie Rassen Honden Hondenrassen.
Respecteert het kind de grens van de hond NIET dan kan hij/zij besluiten het ongewenste gedrag van het kind te corrigeren. De bordercollie is een hondenras, oorspronkelijk afkomstig uit Noord-Engeland langs de grens met Schotland, vandaar de naam border collie border grens.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Border Collies De Border Collie.
Beschrijving van het ras en de oorsprong. Het ontstaan van de Border Collie en de oorsprong van de naam Border Collie. Enkele belangrijke BC's' uit de historie van het ras. De diverse vachtkleuren die bij de Border Collie voorkomen, met foto's.
Bordercollie Hondencentrum.
De Border Collie is zeer werkwillig, slim, intelligent, een snelle leerling, beweeglijk, waaks, zeer gehecht aan zijn baas en zijn gezin, hard voor zichzelf en zeer moedig. De Border Collie heeft een bezigheid nodig anders zal hij er zelf wel een zoeken én vinden.

Contacteer ons