Resultaten voor stafford pups

stafford pups
American stafford pups Honden 2dehands.be.
Wij hebben zeer mooie American Stafford puber pups ter beschikking. Er zijn nog 2 broertjes aanwezig, zie foto's, deze zijn van de pups zelf. 29 november 2017 1422: Pittem Egem. American Bully type Amstaff Amerikaanse Stafford. Knappe American Bully pups.
Amstaff pups, Roco's' 3e nestje amerikaanse stafford pups.
De pups brengen hun eerste 8 weken in huis door, in gezelschap van kinderen, zodat de socialisatie al vroeg op gang komt. Geluiden van de vaatwasser, stofzuiger, wasmachine en spelende kinderen komen de pups dan al vroeg bekend voor en verkleinen de mogelijkheid op schrikachtige hondjes.
Vind stafford pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Over 2 weken mogen deze super lieve mooie stafford pups verhuizen naar hun nieuwe baasje pups worden volledig gesocialiceerd in huis met kinderen met 6 weken worden ze ingeent en gechipt em krijgen ze hun eigen paspoort en ze worden ontwormd heeft u intresse of vragen kunt u contact met ons opnemen.
Afleren bijtgedrag bij Engelse Stafford pup HondenForum.
Djeno's' motivatie om zijn gedrag aan te passen ligt in het feit dat pups van deze leeftijd een enorme will" to please" hebben, en dat negatieve aandacht in hun ogen nog steeds beter is dan helemaal geen aandacht. Zodra hij rustiger is en zo even met zichzelf geen blijf weet reik je hem het speeltje aan waarin hij mag bijten. Beloon het goede gedrag wanneer hij met zijn speeltje aan de gang gaat door enthousiast te reageren. 16 april 2010 om 1540.: Wij hebben Joey een engelse stafford.
Pups en puppies te koop Verkoop je puppy of pup gratis op.
Vanaf de 6 weken zijn de pups veel buiten. Husky pup teefje 9 weken 550. een husky teefje van 9 weken mag nu weg naar een nieuw baasje, ze groeit met kinderen op katten, dierearts geweet is gezond krijg paspoort mee mooie blauwe ogen., American Stafford bull terriƫr reu 1jaar oud n.o.t.k.
Pups Staffordshire Bull Terrier Kennel.
Hoewel wij natuurlijk toejuichen dat de illegale en vaak erbarmelijke handel in pups een halt wordt toegeroepen vinden wij het niet wenselijk en niet in het belang van onze pups dat deze in de belangrijke opvoedingsperiode nog bij ons verblijven in plaats van bij hun nieuwe baasjes.
Vind american stafford pups op Marktplaats.nl.
Te koop 2 grove amerikaanse stafford pups 1 blauwe reu 1 blauw gestroomde reu de pups zijn nu 10 weken oud en voorzien van een europees paspoort en met de 2-4-6-8 weken ontwormd ook hebben zij de chip en 2 entingen ontvangen bellen op werkdagen na 1630: via app de gehele dag onder 0646601067.
Het team.
De pups die bij ons geboren worden, krijgen een FCI stamboom van het Raad van Beheer. Ons doel is zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met de Stafford en te laten zien wat voor geweldige honden dit zijn!
De Stafford.
Zodra de pups oud genoeg zijn om naar hun nieuwe eigenaar te gaan, meestal zo rond de zeven weken, kunt u uw nieuwe huisgenootje gaan halen. De meeste fokkers geven u een voedingslijst mee, dat wil zeggen richtlijnen voor wat, hoeveel en hoe vaak u uw nieuwe huisgenootje het beste eten kunt geven.
Staffordshire Bull Terrier Puppy Kopen SBT INFO NL.
Zindelijk maken Engelse Stafford pups. Bench of kamerkennel voor de Stafford. Over de Atopie Allergie van onze Stafford. Socialiseren van je Engelse Stafford. De geschiedenis van de Staffordknoop. KONG het super sterk Stafford speelgoed. Gangbare prijs voor een Stafford pup.
Stafford Puppies Honden.
Lief stafford reutje. Lief stafford reutje. Te koop puppy engelse stafford. Amerikaanse stafford pups. American stafford pupps. Blauwe Stafforsdhire Bull Terrier. Amerikaanse stafford te koop. Engelse stafford pup. Amerikaanse stafford pups te koop. Inloggen en wachtwoord vergeten. Vraag en Antwoord.

Contacteer ons