Resultaten voor sheltie pups te koop

sheltie pups te koop
Shetland Sheepdog Sheltie kennels in Nederland Doggo.nl.
Zo af en toe fokken wij een nestje Shelties waarbij gezondheid en karakter prioriteit hebben. Hondenfokker Meer info. My Stunning World. Unikenstraat 57 9501 XG Stadskanaal. Shetland Sheepdog Sheltie Fokker. Hondenfokker Meer info. Bij Polderte 8 6005 SP Weert. Shetland Sheepdog Sheltie.
Puppyplaats.nl Shetland Sheepdog Sheltie pups aangeboden.
29/04/2016 2 reu s en 3 teefjes Bijde ouders zijn hd en ed vrij Ncl vrij Dna profiel aanwezig van de ouders Ichtyosis vrij van Ze worden om de 14. Sheltie pups te koop we hebben een zeer mooi nestje gekregen Pups van een goede lijn.
Sheltie Rescue Nederland.
Tweedehands sheltie Zoekertjes.net.
Zoek in alle sheltie te koop, sheltie te huur, tweedehands sheltie of sheltie gevraagd advertenties op Zoekertjes.net, de marktplaats voor nieuw en tweedehands advertenties. momenteel hebben we een nestje sheltie pups liggen de pups zijn 13 weken oud en kunnen onmiddelijk mee naar de nieuwe thuis.
Info Sparkle of Life.
Gezondheid, karakter en schoonheid staan bij mij hoog in het vaandel. Mijn shelties en hun pups worden liefdevol in huis grootgebracht, omringd door andere honden en kinderen. De Sheltie is een geweldige hond, daarom zullen nieuwe eigenaren zorgvuldig uitgezocht worden. Ik ben op zoek naar de best mogelijke pupkopers, die bereid zijn de pup meerdere keren te komen bezoeken in de 4e t/m de 8e week.
Sheltiekennel From Marmorea's' Shelter De Sheltie.
Om ze tevreden te houden is sowieso 4x per dag een wandeling minimaal nodig, met op zn minst 1 of 2x een uitje van minstens 1 uur. Ook is behendigheid Agility of Flyball een optie om zo je Sheltie in goede conditie te houden.
Mini Sheltie Te Koop Vinden.nl.
Sheltie pups te koop, sheltie pups fokker, sheltie pups te. Sheltie pups te koop in het Hezehof. Sheltie pups sable wit bruin, en tricolor. sheltie pups te koop. Bekijk hier de foto's' van onze sheltie pups te koop op. Tweedehands sheltie Zoekertjes.net.
Nederlandse Sheltie Vereniging, Rasvereniging voor de Shetland Sheepdog, opgericht in 1939. Shelties in Europe, honderassen, Shetland Sheepdogs, Dogs, Dog Breeders, Shelties, Holland, Netherlands, Ned
Gezondheid/testen fokdieren en pups. Veel fokkers die het ras zijn toegewijd vinden een sheltie zonder stamboom geen sheltie en daar valt veel voor te zeggen. Als je de afstamming van je hond niet kent, weet je niet of je sheltie raszuiver is en welke rassen er in vorige generaties mogelijk zijn ingekruist.
Puppies Welkom bij Sheltales.
Momenteel zijn er geen pups. Er worden eind 2016 / begin 2017 weer pups verwacht Aussie / Sheltie. Voor meer informatie over verwachte nesten, bekijk de pagina puppieplanning. Heeft u interesse in een pup? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Wanneer u informeert naar een pup, zou u dan zo vriendelijk willen zijn iets over uzelf te vertellen, waarom u graag een Aussie/Sheltie wilt, uw ervaring met honden, etc.
Sheltie pups te koop Uw dierenwinkel in Zellik Brussel.
De Sheltie pups te koop zijn afkomstig van een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde dierenwelzijnregels hanteert als diegene die aan Belgische kwekers worden opgelegd. Sheltie pups te koop kunnen thuis geleverd worden. De Sheltie pups te koop zijn gevaccineerd, gechipt, geregistreerd.
Shetland sheepdog-sheltie-Hoeve Hoogland.
De rashond Sheltie wordt maximaal 35 cm hoog en weegt tussen de 6 en 12 kilo. Sommige Shelties kunnen groter en zwaarder worden. Deze rashond heeft een langharige vacht. De vacht is makkelijk te onderhouden, omdat de haren stevig en recht zijn. Regelmatig borstelen is voldoende. De Shetland Sheepdog puppie is te koop in zandkleur, zwart en zwart wit.

Contacteer ons