Resultaten voor labrador

labrador
ROYAL CANIN Labrador Retriever Junior.
Van 5 tot 15 maanden Beschikbaar in 3kg en 12kg. Ondersteunt de groei optimaal gewicht. Labrador Retriever Junior draagt bij aan de instandhouding van sterke botten van de Labrador Retriever pup en draagt bij aan een gezond gewicht dankzij een aangepast energiegehalte, eiwitten, calcium en fosfor.
Interne Training van Max, de labrador Motico training.
Interne Training van Max, de labrador. Interne Training van Max, de labrador. Onze Max is een zwarte labrador met enorm wat temperament en energie. Na mijn verhuis heeft mijn papa de zorg voor Max op zich genomen. Maar na een jaar was Max geen pup meer en zijn kracht was ongelofelijk.
Labrador Honden 2dehands.be.
Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie labrador dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Al onze labrador pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke labrador pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie!
Privétraining Thor, Labrador Retriever Motico training.
Aangezien ikzelf toch al heel wat tijd en energie in onze bijna tweejarige labrador had geïnvesteerd en hij nog steeds bij elke afleiding sleurde en trok aan leiband van los meestappen zoals zijn voorganger was geen sprake, in huis opsprong naar elk bezoek en er geen moment was van rustig op zijn plaats te blijven, dacht ikzelf dat een privé-training voor mijn hond misschien toch niet tot het resultaat zou leiden dat ik hoopte.
Labrador pups te koop.
Voeding voor de Labrador Retriever.: Net als andere hondenrassen hebben ook de Labrador Retriever pups die wij te koop aanbieden, een aangepaste voeding nodig. Bij het kopen van een Labrador Retriever pup geven wij jullie dan ook graag ons professioneel advies mee.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Waarom een Labrador Retriever? Leuk voor de kinderen is beslist onvoldoende reden om een Labrador aan te schaffen. Dat is wel zo, maar kinderen worden groter en krijgen na verloop van tijd andere interesses en verplichtingen. Een gezonde Labrador Retriever wordt gemiddeld 11 à 12 jaar!
Victor Victoria's' Labrador Golden Retrievers.
Labrador Golden Retrievers. Victor-Victorias Labrador en Golden Retrievers. Welcome to my passion: Victor-Victorias Retrievers. Victor Victorias retrievers. johny breyne on De Ptjes zijn al 5 weken! johny breyne on De Ptjes zijn al 5 weken! Debbie Dedonder on Lily is pregnant!
De ongerepte schoonheid van Groenland, Newfoundland en Labrador Nordic.
De ongerepte schoonheid van Groenland, Newfoundland en Labrador. Op deze expeditie nemen we u mee langs historische nederzettingen, kleine vissersdorpjes, en natuurpracht langs de Noord-Atlantische kust. Aan het begin van onze reis verkennen we de spectaculaire en ongerepte natuur van Groenland.
Labrador retriever Hondencentrum.
Hij is ook niet benauwd voor het opsporen van aangeschoten wild in uitgestrekt moerasachtig gebied. Vanwege zijn intelligentie en geschiktheid voor dressuur wordt de labrador retriever veelvuldig opgeleid als politie en geleidehond. Als huishond is de labrador retriever ronduit ideaal.
Labrador houdt van eten en dat zit in de genen.
Als je erin slaagt om een labrador die gericht is op voedsel slank te houden, verdien je een schouderklopje, want het is veel lastiger voor jou dan het is voor iemand met een hond die niet zo op voedsel is gericht.
labrador Archieven WOEF.
De blinde Jessica Cowley was op pad met haar zoontje Jacob 1 en haar zwarte labrador Jet, die de vrouw al vijf jaar trouw door het leven loodst. Toen ze de straat overstaken, kwam er plots een razendsnelle. Page 1 of 1.

Contacteer ons