Zoeken naar zwarte golden retriever

zwarte golden retriever
Golden retriever Honden 2dehands.be.
We hebben een prachtig nestje golden retriever pups bij ons op de boerderij geboren. Beide ouders zijn ook bij ons en zijn hele lieve honden. 25 november 2017 2108: Peer. golden retriever pups. Wij hebben een prachtig nestje Golden Retriever te koop.
Zwarte Golden Retriever Waar Komt Deze Vandaan?
Hij deed dit door het combineren van de Tweed Water Spaniël, de Newfoundland, de Ierse Setter en de zwarte flatcoat Retriever. Een zwarte Golden Retriever kan ook gewoon het resultaat zijn van het combineren van een Golden Retriever met een andere zwarte hond, zoals een zwarte labrador.
Gundogs.be: Gundog Retriever website.
Ouders werden gecontroleerd bij VHL afwijkingen rasgroep 8 via DNA. voor info http//www.steadylines.be/: of 320499713266. Pups van Philgill's' Kitty en Lilleburne Ripple Reed roepnaam Ripple worden begin maart 2016 verwacht. Labrador Golden Retriever. Op 31 augustus werd Clancallum Pepper gedekt door Wheatons Indiana Jones.
Golden Retriever Eikehof Eikehof.
Berner Sennen Cavalier King Charles Spaniel Chihuahua DwergPincher Golden Retriever Keeshond / Pomeranian Kooikerhondje Labrador Retriever Malthezer Nova Scotia Duck Tolling Retriever Schotse Collie Lassie Shetland Sheepdog Sheltie Shih-Tzu Toypoedel Tibetaanse Terriër. De Golden retriever of kortweg golden had als oorspronkelijke naam: gele retriever, maar deze werd in latere jaren op grote schaal vervangen door de naam Golden Retriever, een naam bedacht door wijlen Lord Harcourt. Ook al aan het begin van deze eeuw bestond er verwarring omtrent de oorsprong van het ras. Zwarte retrievers met golvende vacht waren bekend in bepaalde kringen in het zuiden van Schotland, in die tijd waren echter met name zwarte labradors zeer populair.
Retriever rassen.
De kleur gaat van goud tot crmekleurig. De golden retriever is lief, sociaal, zelfverzekerd, intelligent en heeft een goed geheugen. De golden retriever leert snel, door zijn gevoelige en meegaande aard is een harde aanpak niet nodig. Omgang met soortgenoten, andere huisdieren en kinderen vormen meestal geen probleem. Golden retrievers zijn echte mensenvrienden.
Golden Retriever pups te koop, golden retriever puppies beschikbaar Woefkesranch.
Oorsprong van de Golden Retriever. Vroeger werd de Golden Retriever of kortweg golden gele Retriever' genoemd. Golden Retriever, een naam bedacht door wijlen Lord Harcourt. Al aan het begin van vorige eeuw bestond er verwarring omtrent de oorsprong van het ras. Zwarte Retrievers met golvende vacht waren reeds bekend in bepaalde kringen in Zuid-Schotland.
Golden retriever Wikipedia.
De vroege geschiedenis van de golden retriever is daardoor niet bijzonder uitvoerig gedocumenteerd. Wel is er het stamboek dat sir Dudley Marjoribanks vanaf 1835 bijhield en waarin hij de naam en herkomst noteerde van zijn setters, zijn pointers, zijn greyhounds en zijn spaniëls. Het stamboek vermeldt vanaf 1838 gedurende een jaar of twee ook beagles; in 1842 wordt er melding gemaakt van een retriever, een zwarte klaarblijkelijk, en pas in 1852 van een volgende.
De zes retrieverrassen Golden Retriever: Welkom bij Best of Friends: Trainingsclub voor Retrievers.
De zes retrieverrassen Golden Retriever. Land van herkomst: Engeland. Korte geschiedenis van het ras.: De Golden Retriever komt uit het grensgebied tussen Engeland en Schotland. Het is een tamelijk nieuw ras en wordt gedateerd in de tweede helft van de negentiende eeuw.

Contacteer ons