Resultaten voor kortharige golden retriever

kortharige golden retriever
De Nova Scotia Duck Tolling Retriever Doggo.nl.
De Toller, het kleine en handzame formaatje Retriever. Die mooie rooie, met de prachtige ogen. Met zijn fiere pluimstaartje en schattige snoetje. Het lijkt een leuke variant op de goedzakkige Golden Retriever, maar vergis je niet, dit is een passievolle jachthond in hart en nieren!
Golden retriever korte haren? HondenForum.
Als je aangesloten ben bij goldenclub dus ook raad van beheer hoeft het niet zuiver te zijn en kunnen ze je nog een oor aan naaien, In Friesland zit ook een golden retriever fokker met stambomen maar die mevrouw belazert de boel door met doorgefokte goldens te fokken, en zogenaamde oeps nestjes worden gewoon niet opgegeven bij Raad van Beheer dus lijkt het voor raad van beheer net of de teef gewoon netjes 1 nest per jaar krijgt.
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
Erkende Golden Retriever Kennel heeft pups van Amber Camille van de Vossenbrink foto 45, en 6. Erkende Golden Retriever Kennel heeft pups van Amber Camille van de Vossenbrink foto 45, en 6 en Fantastic Fabian Diesel van het Aambeeld.foto 7 Di.
Golden retriever Wikipedia.
Amerikaanse cockerspaniël Amerikaanse waterspaniël Barbet Chesapeake Bayretriever Clumberspaniël Curly coated retriever Duitse wachtelhond Engelse cockerspaniël Engelse springerspaniël Fieldspaniël Flatcoated retriever Golden retriever Ierse waterspaniël Kooikerhondje Labrador retriever Lagotto romagnolo Nova Scotia duck tolling retriever Perro de agua español Portugese waterhond Sussex-spaniël Welshe springerspaniël Wetterhoun.
Bekijk alle middelgrote hondenrassen Pedigree.
Berghond van de Maremmen. Bouvier des Flandres. Chesapeake Bay Retriever. Curly Coated Retriever. Duitse Staande Hond Draadhaar. Duitse Staande Hond Korthaar. Engelse Springer Spaniël. Hongaarse Staande Vizsla. Ierse Water Spaniël. Irish Soft Coated Wheaten Terriër. Nova Scotia Duck Tolling Retriever.
FF / Twijfel tussen een labrador en een retriever forum.fok.nl.
vrijdag 3 juni 2005 @ 2241: 01: 24. Op vrijdag 3 juni 2005 2236: schreef Qwie het volgende.: Misschien een domme vraag maar wat is een toller? Nova Scotia Duck Tolling Retriever.: Of kortharige honden echt meer verharen weet ik niet.
Verschil tussen Labrador en Golden Retriever Labradorforum.
Twijfel tussen de rassen. Wat is het grootste verschil tussen een lab en een golden retriever, behalve het uiterlijk. We hebben een lab gehad en we zijn er gek op maar we twijfelen nog erover om een toch een golden retriever eventueel op te nemen in ons gezin.
licg.nl Over houden van huisdieren.
Op zaterdag 7 oktober 2017 doen diverse dierenartsen mee met Binnen bij de Dierenarts. Op deze dag nodigen veel dierenartsen het publiek. Longontsteking door zieke cavia. In Nederland hebben in de afgelopen vier jaar minstens drie mensen een ernstige tot zeer ernstige luchtweginfectie opgelopen van een zieke.

Contacteer ons