Meer resultaten voor ierse setter pups

ierse setter pups
IERSE SETTER OFREDPRIDE.
IERSE SETTER OFREDPRIDE. Ga naar de inhoud. Floris als jachthond. Uw foto hier. Welkom bij of Redpride. W ij hopen dat U plezier heeft bij het bezoek aan onze website, Kom gerust nog eens langs, er vindt regelmatig een up-date plaats. Als U over de links navigeert komen er diverse pagina's' vrij. Mocht U vragen en/of opmerkingen hebben laat het ons gerust even weten. Nu de pups zijn uitgevlogen zullen enkele pagina's' een wijziging ondergaan.
licg.nl Ierse Setter.
Let goed op als u een Ierse Setter pup wilt aanschaffen. Pups die via de rasvereniging worden aangeboden, zijn in elk geval gefokt volgens de fokreglementen van de vereniging. Deze stellen voor beide rassen het testen op heupdysplasie en CLAD verplicht, voor de rode Ierse Setter bovendien het testen op PRA en voor de rood-witte Ierse Setter ook het testen op Von Willebrands disease.
Fawlty Jones Ierse Setter kennel. Ierse Setter fokker in Limburg met af en toe pups. Fawlty Jones Ierse Setter Kennel. Fokker van de Ierse Setter in Noord-Limburg, met af en toe pups.
Fokker van de Ierse Setter in Noord-Limburg, met af en toe pups. Ga naar de inhoud. Een Speciaal Nest. Welkom op de Website van Ierse Setter Kennel Fawlty Jones! Fokker van de Ierse Rode Setter, met af en toe pups.
Ierse Setter rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Puppies te koop. Voor honden en pups uit een goed nest! Puppies te koop. Zoek een hondenras. Zoek een ras in de bibliotheek.: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Kies hier een rasgroep. Herdershonden en veedrijvers behalve de Zwitserse Sennenhonden. Pinschers en Schnauzers, Molossers, Zwitserse Sennenhonden. Spitzen en Oertypen. Lopende Honden, Zweethonden en verwante rassen. Retrievers en waterhonden. niet door de FCI erkende rassen. Rasbeschrijving Kennels Advertenties. De Ierse Setter is in Ierland al enige eeuwen zuiver gefokt.
te koop Ierse Setter pups Puppy te KoopPuppy te Koop.
Puppy te Koop Advertenties Ierse Setter rood en wit te koop Ierse Setter pups. te koop Ierse Setter pups. Ierse Setter pups te koop uit rood en rood/witte ouders geboren op 25-12-2012. De pups zijn rood gekleurd met veel wil.
Ierse Setter informatie over de Ierse Setter Royal Canin.
Je grote teef kan, afhankelijk van het aantal pups, wel vier keer zoveel energie of eiwitten nodig hebben. Je dierenarts kan dan een speciale voeding adviseren die een optimale spijsvertering helpt ondersteunen. Naar de voedingswijzer. Top 5 Populaire namen voor de Ierse Setter.
Honden Setters en Staande honden Setter Marktplaats.nl.
Ierse Setter pups gefokt volgens regels rasvereniging. Een ierse setter koop je natuurlijk via de rasvereniging. De ierse setter club is de enige door de raad van beheer erkende rasvereniging voor ierse setters en behartigt de belangen van de ierse setter rood en rood-wit.
Ierse setter Rassen Honden Hondenrassen.
Wat is mooier dan een Ierse Setter? TWEE Ierse Setters! Voor meer informatie kunt altijd terecht op de website van de rasvereniging: www.iersesetterclub.nl. De rasvereniging heeft een pupinfo die weet welke fokkers pups hebben die aan de gezondheidseisen voldoen. Rasgroep 7: Staande Honden.

Mocht u vragen hebben over onze site, onze honden, pups, of over het ras de" Ierse Setter, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Natuurlijk bent u van harte welkom voor een bezoek, wij maken dan graag een afspraak met u.
Of The Frisionfield Fokker van ierse setters.
Find us on.: Facebook Twitter Google YouTube. Er op uit 1. Laatste Nieuws 4. Puppies augustus 2017. Juni 2015, pups inmiddels 1 week oud. 20 Juni 2015 Puppydag. 13-6-2015: Pups inmiddels 7 weken oud. Ierse Setter Pups nu 3 weken oud.
Marlland Ierse Setter fokker Limburg Nederland, Ierse Setter kennel, Ierse Setters pup, fokkers Wilma Huub Schellings.

Contacteer ons