Zoeken naar chiwawa pups te koop

chiwawa pups te koop
Chihuahua Honden 2dehands.be.
Chihuahua pups te koop particulier. Wij hebben nu een mooi nestje Chihuahua pups. Ze zijn geboren op23 augustus 2017. De pups zijn in het zeldzame kleur. Ze zijn in het crème zonder aftekeningen in andere kleuren en de reutje in het blauw.
SCHATTIGE CHIHUAHUA PUPS TE KOOP. CHIHUAHUA PUPS TE KOOP.
De foto's' van onze langharige chihuahua pups te koop vind je op pagina" pups te koop" op onze website. Op onze website vind je heel veel informatie over de chihuahua langhaar te koop, teacub chihuahua te koop, drachtigheidskalender, socialiseren, normale maat van chihuahua langhaar te koop, mini chiwawa langhaar te koop.
Chihuahua kennels in Nederland Doggo.nl.
Wij fokken niet al te kleine maar gezonde chihuahua's. Hondenfokker Meer info. Steendonkstraat 38 9140 Temse. Fokker van de chihuahua met een leuke informatieve website. Hondenfokker Meer info. Overwinningstraat 20 2840 Terhagen. Af en toe Chihuahua pups beschikbaar in unieke kleuren.
Chihuahua Honden Tweedehands.nl.
Chihuahua pups Nog 2 reutjes beschikbaar Choco kleur Ze zijn geboren op 23 juli 2017 Ze zijn al te reserveren We hebben ze nog geen namen gegeven, dat mogen De nieuwe eigenaars doen. Vader en moeder zijn aanwezig Als ze oud genoeg zijn, worden ze gechipt, geënt, worden volledig ontwormd en krijgen een paspoort mee En krijgen ze een leuk puppy pakket mee Voor vragen mail of app/sms/bel 06 48 18 33 12. 28 augustus 2017 1319: Heerde. chihuahua pups beschikbaar voor ieders budget. Dieren en Toebehoren Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden KENMERKEN: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen Leeftijd jaar: 1 Geslacht: Meerdere dieren Ras: Chihuahua OMSCHRIJVING: Wij zijn een RASHONDEN kennel waar u enkel ZUIVERE rashonden vindt en geen onverantwoorde kruisingen van honden die een exotisch klinkende naam krijgen en waarvoor veel geld van u gevraagd wordt. Let op koop geen ingevoerde straathonden vanuit zuiderse landen of oost europa deze honden brengen ziektes mee die.
An's' Angels Chihuahua's' Langhaar en korthaar Chihuahua pups te koop Erkend fokker.
Achter mij staat een klein hecht team van een begripvolle echtgenoot en ouders, goede chihuahua vrienden en fantastische fokkers die mij het vertrouwen hebben gegeven met hun hondjes. Ik wil in het speciaal graag Lisa Johns, Kevin en Shelda Hornby bedanken voor hun prachtige honden.
chihuahua laren HondenForum.
Waarschijnlijk zijn de pups nog niet eens 9 weken als ze verkocht worden. Koop aub niets bij deze vrouw! Het was een black en tan chihuahua die ze momenteel zag ik ook weer op marktplaats heeft gezet. Toen ik haar belde dat m'n' hondje overleden was begon ze gelijk dat het niet haar schuld was wat wel degelijk het geval was. Ik mocht wel een nieuwe pup uitzoeken maar dit heb ik natuurlijk niet gedaan ook al wil je het liefst alle pups bij haar weghalen. Ik snap ook niet dat de dierenarts een gezondheidsverklaring afgeeft want volgens mijn eigen dierenarts was mijn pup niet eens volledig ingeënt. Het is gewoon pure broodfok en ik adviseer om hier absoluut geen pup te kopen, maar als je daar langsgaat en de pups ziet ben je gelijk verkocht helaas.
Puppyplaats.nl Chihuahua pups aangeboden.
Deze lieve zachte knuffels zoeken over een tijdje een heel goed thuis Het zijn 3 raszuivere chihuahua pups, reutjes met een langharige vacht Ze zijn nu 6. Chiwawa x pincher puppy. Bella is een super lieve chihuahua x pincher Ze houd van kroelen en kan goed met kindjes en andere hondjes over weg, ze is geboren op 15 maart en is dus nu 6 maandjes. Door omstandigheden kan ik haar helaas niet houden en zoek ik een goed warm huisje voor dit mooi. Bella is een super lieve chihuahua x pincher Ze houd van kroelen en kan goed met kindjes en an. Bella is een super lieve chihuahua x pincher Ze houd van kroelen en kan goed met kindjes en andere hondjes over weg, ze is geboren op 15 maart en is dus n. 7 oktober 2017. Chihuahua reu en teef te koop.
Chihuahua pup kopen puppies fokker Houssin Kuurne west Vlaanderen.
De kortharige variëteit zo nu en dan met een rubberen borstel borstelen en de ogen proper houden. Vaak wordt de naam van deze lieve rashond mis geschreven: chiwawa, chiwuawua, chiwaha Allemaal fout, want chihuahua is de enige correcte schrijfwijze. Onze klanten zijn fier op hun pup. Wij krijgen regelmatig foto's' toegestuurd door onze klanten. Het is ook voor ons een waar genoegen om opnieuw de volwassen geworden Chihuahua pups te zien, die we eerder aan onze klanten verkochten. Zo hebben we nog eens een bijkomende kwaliteitscontrole naar de door ons geslecteerde kwekers toe. Wat ons uiteraard toelaat om een nog strengere en meer doorgedreven selectie toe te passen. Gucci de mini Chihuahua. Onze chihuahua Miney. Chihuahua Hummer Gizmo. Gucci de chihuahua. Kyra de chihuahua. Waldo onze chihuahua. Lucky de chihuahua. Onze chihuahua Rody. De chihuahua Pruts. Zohra en Waldo, chihuahuas. Chiba, chihuahua pup. Disney, de chihuahua. Chanel, de chihuahua. Odiel, de chihuahua. Bailey, de chihuahua. Hailey, de chihuahua. t Tobby, de Chihuahua. Kotaroh, de chihuahua. Nono, de Chihuahua. Fay, de Chihuahua. Fay, de Chihuahua. Chihuahua pups te koop.
Chihuahua te koop Honden Koopjeskrant.be.
Chihuahua te koop 13 zoekertjes. Toon op kaart. Chihuahua, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Chihuahua, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver. Chihuahua, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. 500 Oud-Turnhout Rashonden-Oosthof. Chihuahua reu pups.
Chihuahua pups te koop chiwawa puppies for sale ZeelandNet Video.
Chihuahua pups te koop chiwawa puppies for sale. 7.194 keer bekeken. Gepubliceerd op 1 feb. chihuahua pups te koop, vraag de foto's' aan per mail, of kom vrijblijvend kijken. Woefkesranch, erkend chihuahua fokker België. Trefwoorden chihuahua pups Te koop chiwawa puppies for sale kennel fokker breeder hond honden pupjes.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons