Meer resultaten voor leonberger pups

leonberger pups
Fokkers Leonbergse Honden Club Nederland.
Onderstaande lijst geeft een overzicht van fokkers die lid zijn van de L.H.C.N, die in het bezit zijn van een aangekeurde Leonberger en met de vermelde kennelnaam geregistreerd staan bij de Raad van Beheer. Voor de inhoud van de websites van fokkers waarnaar hieronder gelinkt wordt, is de L.H.C.N.
Symfonie van Merode Pyreneese Berghond / Leonberger kennel.
Zowel de Pyreneese Berghond als de Leonberger pups worden ontwormd, gevaccineerd, optimaal gesocialiseerd en verkocht met FCI stamboom van Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Onze honden hebben een zeer goed karakter, mede door dat zij bij ons in huis opgroeien.
Leonberger pups.
Puppyplaats.nl Leonberger pups aangeboden.
Leonberger pups te koop! Wij zijn een rashonden kennel waar u enkel zuivere rashonden. Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring, wij werken samen met andere fokkers die de wetgeving op dierenwelzijn respecteren. Al onze pups worden op vroege leeftijd gesocialiseerd.
Royal Canin Leonberger Producten.
Ontdek welke voeding het beste bij jouw Leonberger past. Je pup is gezond, toch? Of zou hij in deze fase misschien iets slanker moeten zijn? Speciaal voor pups van zeer grote rassen 45 kg in de 2e groeifase is er Giant Junior van ROYAL CANIN.
www.kennelvandetoogwijkhoeve.nl Het Leonbergernieuws uit Appelscha.
Hier doen wij het dus voor. Morgen gaan er nog twee pups naar hun nieuwe baasje en dan kan ik beginnen met het opvoeden van Isa. De andere honden zijn daar al druk mee bezig en ik probeer nu 3 pups op te voeden maar dat valt niet mee.
Pyreneese Berghond / Leonberger kennel Symfonie van Merode.
De echo heeft uitgewezen dat Tulsa definitief drachtig is. We verwachten de pups rond 15 april. Intussen zijn vier honden van ons geröntgend met als resultaat. Neva du Grand Tendre: HD-A. Jive du Neouvielle: HD-A. Zalikas Chase Your Dream aka Charmer: HD-A. Marsalis von der Boxmühle: HD-A. Sneller dan verwacht, maar gisteren middag veranderde Tulsas gedrag enorm en gisterenavond is ze gedekt d00r Abbi-Lou. Over enkele dagen wordt ons Leonberger teefje Tulsa vom Dreiburgenland Multi Champion Larendo Zolo vom Löwengarten x Bayla v.
Vind leonberger pups op Marktplaats.nl.
Advertenties gerelateerd aan leonberger pups. Op 15 januari heeft onze leonberger daisy puppy's' gekregen ze is gedekt door een leonberger reu de puppy's' worden ontwormd ingeënt krijgen een paspoort en worden nagekeken door een dierenarts de pups worden gesocialiseerd en groeien op met kleine kinderen voor meer info kunt u altijd bellen.
Home.
leonberger pups verwacht half april 2012.
Rosaceae Leonbergers.

Contacteer ons