Resultaten voor cocker spaniel

cocker spaniel
Cocker Spaniël Pedigree.
De stevige kleine Cocker kan binnen en buiten gehouden worden mits hij de liefde en aandacht krijgt die hij nodig heeft. Als hij buiten gehouden wordt, heeft hij een geschikte weerbestendige schuur of kennel nodig die in de winter warm en tochtvrij is en koel in de zomer.
De Engelse Cocker Spaniel Doggo.nl.
Zoals bij veel rassen die in de mode raken, kwam ook de Cocker Spaniel in de problemen. Aan zijn populariteit kwam een vrij abrupt einde toen een aantal eenkleurige Cockers onvoorspelbaar agressief gedrag ging vertonen, iets wat bekend kwam te staan als Rode Cocker Syndroom.
Engelse cockerspaniël Wikipedia.
O'Neill, D.G, Church, D.B, McGreevy, P.D, Thomson, P.C, Brodbelt, D.C, 2014, Prevalence of Disorders Recorded in Dogs Attending Primary-Care Veterinary Practices in England, PLoS ONE, volume 9, nummer 3, e90501. Mediabestanden die bij dit onderwerp horen, zijn te vinden op de pagina Cocker spaniel op Wikimedia Commons.
Cocker spaniel in het Nederlands vertaald uit het Engels.
Synoniemen voor cocker" spaniel.: English cocker spaniel; cocker; spaniel. Uitgebreide vertaling voor cocker spaniel Engels in het Nederlands. Vertaal Matrix voor cocker spaniel.: English cocker spaniel; cocker. Synoniemen voor cocker" spaniel.: English cocker spaniel; cocker; spaniel. Verwante definities voor cocker" spaniel.:
licg.nl Engelse Cocker Spaniël.
In Amerika is uit de Engelse Cocker Spaniël de Amerikaanse Cocker Spaniël ontstaan die vooral op uiterlijk werd gefokt en een langere, dikke vacht, een anders gevormde kop en een zachter karakter heeft. Download de huisdierenbijsluiter Engelse Cocker Spaniël Wellicht ook interessant voor u.
Home.
Onze honden hebben een stamboom en DNA-profiel van de Raad van Beheer. Wij fokken volgens de regels van de Nederlandse Spaniel Club. Nederlandse Spaniel Club. Aglaias English Cocker Spaniel. Kennel Beauty van de Lindenhof. Cocker of my Sweet Castle Alge.
cocker spaniel Nederlandse vertaling bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
cocker spaniel de dierk. NL cocker spaniel. cocker spaniel znw. Synoniemen Engels voor cocker" spaniel.: English cocker spaniel. Copyright Princeton University. Vergelijkbare vertalingen voor cocker" spaniel" in Nederlands. to cocker werkwoord. Meer bij bab.la. Meer vertalingen in het Nederlands-Duits woordenboek.
Karakter.
Wanneer ze namelijk vroeger in de dichte dekking wild op het spoor kwamen, dan moesten ze stil jagen. Luid geven betekent dat ze hard gaan blaffen. En dat hoort een Cocker dus niet te doen. In geval van een huishond kan dit echter anders liggen. Nederlandse Spaniel Club.
Cocker Spaniel puppyvoer Rasspecifiek voer voor cocker pups Royal Canin.
Met zijn smekende ogen en mooie vacht weet de Cocker Spaniel pup iedereen te betoveren. Laat je niet altijd inpakken door deze lieve blik. Sommige Cocker Spaniels hebben de neiging tot snelle gewichtstoename. Dus tussendoortjes: Liever niet. Geef je Cocker liever voeding op maat, zoals Cocker Junior van ROYAL CANIN.
Engelse Cocker Spaniel Rashondenwijzer.
Overige erfelijke aandoeningen weergeven/verbergen. Lees meer over de Engelse Cocker Spaniel. De Engelse Cocker Spaniël is een ijverig, actief, en krachtig jachthondje, met een altijd vrolijk kwispelend staartje. De cockerspaniël is een jachthond, en zal reageren op vogels, konijnen en katten die hij ziet.
Engelse Cocker Spaniel Club Nederland Lid van de Raad van Beheer en rasvereniging sinds 2005.
De vereniging stelt zich ten doel het fokken van de Engelse Cocker Spaniel in goede banen te leiden, de gezondheid van dit ras te waarborgen en fokkers en liefhebbers nader tot elkaar te brengen. De vereniging tracht dit doel te verwezenlijken door o.a.:

Contacteer ons