Resultaten voor border collie pups

border collie pups
Honden te koop.
Honden en pups te koop. Er gebeurt altijd veel in onze kennel! Neem voor meer informatie over beschikbare jonge of volwassen honden óf over onze puppies, contact op met Serge op 06-55770587 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.
Border collie Puppies Honden.
Border collie Puppies. Border Collie Puppies beschikbaar. Mooie Border Collie Puppies. Border Collie Pups. Prachtige Border Collie Puppies. Border Collie puppies beschikbaar voor goede thuis. Border Collie Puppies. Border collie pups. Mooie Border Collie Puppies. Kc Reg Border Collie Puppies.
Bordercollie Rassen Honden Hondenrassen.
Respecteert het kind de grens van de hond NIET dan kan hij/zij besluiten het ongewenste gedrag van het kind te corrigeren. De bordercollie is een hondenras, oorspronkelijk afkomstig uit Noord-Engeland langs de grens met Schotland, vandaar de naam border collie border grens.
Border Collie fokkers Honden Page.
De naam van de fokker hoeft voor mij ook niet vermeld te worden op mijn pagina, het gaat mij er enkel om dat ik wat mag plaatsen zonder daarin fout te zijn. Werkwijze: Pups Werkwijze Al onze nesten worden gefokt volgens de reglementen van de border collie club Nederland.
Vind border collie pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Nog 2 pups beschikbaar geboren op valentijnsdag 14 februari moeder is border collie x schotse collie vader is border collie x boerenfox de pupjes groeien op in een gezin met kinderen, honden, katten en andere dieren. Uiteraard volgens schema ontwormd, gechipt en ingeënt.
Bordercollie Wikipedia.
Verschillen: Reuen hebben een mooiere vacht en wervelkolom dan de teefjes. Bronnen, noten en/of referenties. Border Collie Club Nederland. Belgian Border Collie Club. Dutch Sheep Dog Society. Mediabestanden die bij dit onderwerp horen, zijn te vinden op de pagina Border Collie op Wikimedia Commons.
Border Collie Pups.
Tijdens de eerste controle, zal de dierenarts jouw pup een vaccinatie en een vlooibehandeling geven. De meest Border Collie fokkers hebben deze dingen al gedaan voordat ze de pups verkopen dus informeer hier naar. Border Collie Pups En Het Zindelijk Maken.
Dutchfields.nl.
Fraaie herdershonden, van nature harde werkers en erg leergierig. Border Collies zijn zeer intelligent en vriendelijk naar iedereen. In Ierland zeggen ze: they have a will to please. Dutchfields fokt Border Collies. Alle pups worden in het Nederlands Honden StamBoek NHSB en eventueel bij de International Sheep Dog Society ISDS geregistreerd.
Border collie Honden 2dehands.be.
mooie border collie pups, geboren op de boerderij. Wij hebben een mooi nest border collie pups, geboren en opgegroeid op de boerderij. De pups zijn kind en diervriendelijk opgevoed. 13 januari 2018 1319: Evergem Ertvelde. border collie pups. Border collie pups vanaf 450 te koop.
licg.nl Border Collie.
Let goed op als u een Border Collie pup wilt aanschaffen. Pups die via de rasvereniging worden aangeboden, zijn in elk geval gefokt volgens het fokreglement van de vereniging. Dat betekent dat de ouders zijn getest op een aantal erfelijke aandoeningen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons