Meer resultaten voor labrador fokkers

labrador fokkers
Labradorkennel Van de Grote Moor.
Onze liefde voor Labrador Retrievers is ontstaan aan het eind van de jaren 90, toen we betrokken raakten bij de jacht in Zeeland. In 2000 hebben we onze eerste Labrador aangeschaft en vanaf die tijd zijn we steeds enthousiaster geworden over het karakter en het harde werken van deze honden.
Nederlandse Labrador Vereniging.
om voor pupinformatie in aanmerking te komen. De verantwoordelijkheid voor de gefokte pups ligt te allen tijde bij de fokkers van de pups en niet bij de Nederlandse Labrador Vereniging. De fokkers van de aangeboden pups zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging.
Labradorforum Aanschaf van een pup.
De verrijkte opfok, oftewel de prikkelrijke omgeving blijft heel belangrijk. Sommige fokkers oefenen bijvoorbeeld het komen op de fluit iedere keer als de pups eten krijgen. Of hij laat ze kennismaken met een eendenvleugeltje of puppydummy, als het de bedoeling is dat het jachthondjes worden. Bij warm weer mogen ze misschien spelen in een badje met water of met de tuinslang. Of ze mogen kennismaken met het gezonde, lieve hondje van vrienden, dat in de verste verte niet lijkt op een labrador.
Hoe Vindt Je Een Betrouwbare Labrador Retriever Fokker?
Het vinden van labradors die te koop worden aangeboden is niet erg moeilijk, maar het vinden van een goede en betrouwbare Labrador Retriever fokker kan zijn moeilijker dan je denkt. Over de hele wereld kun labrador fokkers vinden. Sommigen van hen zijn goed en sommige niet zo goed.
Labrador Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Bestel nu: Doggo Kalender 2018. Labrador Retriever kennels in Nederland. Labrador Retriever kennel. Hondenfokker Meer info. Professor Cumulusstraat 19 1336 HB Almere. Zimyis Labradors Almere is trots lid van de Nederlandse Labrador Vereniging voor fokkers. Webshop Meer info. Thuishaven 27 1186 MD Amstelveen.
Labrador Retriever Startpagina.
De Labrador Startpagina biedt je informatie, links en wetenswaardigheden over de Labrador Retriever.: A llerhande informatieve links over de Labrador, varirend van de aanschaf van een puppy tot Labradors in je computer. Labrador fokkers in Nederland ingedeeld per provincie en Belgi.
Vind labrador pups in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Wij zijn een rashonden kennel waar u enkel zuivere rashonden vindt en geen onverantwoorde kruisingen van honden die een exotisch klinkende naam krijgen en waarvoor veel geld van u gevraagd wordt. Koop enkel bij erkende fokkers, u kan deze erkennen aan het hk nummer dit kan u controleren bij het ministerie. Mooie forse goldenretriever x labrador pups.
Labrador Kennel Achter t Dijkje.
Welkom op de site van Labrador Kennel Achter t Dijkje. Labradors zijn mooie, lieve, betrouwbare en veelzijdige honden die veel vriendschap bieden aan de mensen waarmee ze leven. Onze kennel fokt labradors die de eerste weken van hun leven bij ons wonen, waar wij ze veel leren en optimaal verzorgen.
Home.
Ik ben lid van de Nederlandse Labrador Vereniging, de Fokkerskring en de Labrador Retriever Club Nederland. Wij verkopen pups voor uw zekerheid uitsluitend met een contract van de rasvereniging. Doe uw zelf en ons een plezier en ga even via onze links-pagina, voor nog veel meer informatie over de Labrador.
Home.
Mocht u geïnteresseerd zijn in een Labrador van onze kennel, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Ook voor vragen en advies over de Labrador kunt u bij ons terecht. Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van onze website.
Een fokker bij u in de buurt Nederlandse Labrador Vereniging.
Fokkers die zich hebben aangemeld voor de fokkerslijst zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging. Zij hebben verklaard bij het fokken te voldoen aan de Basisregels deel A van het Verenigings Fokreglement van de NLV met betrekking tot welzijn en gezondheid.

Contacteer ons