Meer resultaten voor fokker golden retriever

fokker golden retriever
archief Gezocht betrouwbare goede fokker Golden Retriever Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Zijn er mensen aanwezig, die ons op het pad kunnen brengen van een goede betrouwbare fokker der Golden retrievers? We willen graag een Golden Retriever thuis. We hebben altijd Herders gehad, maar sinds 8 jaar geleden onze Fang overleed, hebben we geen andere trouwe viervoeter meer in huis gehad.
Welkom bij Goldenretriever kennel Amor d Oro.
Hoera de pups van Nilly en Barraigh zijn geboren 3 reutjes 7 teefjes er zijn geen pups beschikbaar! Run Free Our beloved and precious girl. Silke for ever in our hearts! Jasmijn Anoeska v/d Strunenhof 1-1-2006 23-2-2017. Margriet Rob de Jong.
Fokkerslijst Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Waar vind je. een Golden fokker? Alle fokkers die lid zijn van de Golden Retriever Club Nederland kunnen gratis een kennelnaam met link op de fokkerslijst plaatsen, onderaan deze pagina staan de plaatsingsvoorwaarden. Klik hier voor het aanmeldingsformulier. Amor d Oro.
Golden Retriever.
De Golden Retriever Club Nederland verplicht verder DNA-onderzoek naar Ichtichyose en PRA-1 PRA-2, de Golden Retriever Vereniging adviseert alleen tot het doen van DNA-onderzoeken naar Ichtichyose en PRA-1 PRA-2. Voor het verenigingsfokreglement en meer informatie kan er contact worden opgenomen met de rasverenigingen.
Kennel v.h. Aambeeld Home.
Welkom bij kennel van" t Aambeeld." 6 generaties van" het Aambeeld." Op bovenstaande foto staan 6 generaties van" het Aambeeld." Op de voorgrond v.l.n.r: Anouk 1998 en Vicky Brown 1996. Achter v.l.n.r: Sunny 2001, Tooske 2004, Hillary 2007 en Bloom 2010.
Golden Retriever Fokkers.
Op deze website proberen wij, een groep Golden Retriever Fokkers, u iets meer uitleg te geven over wat er zoal bij komt kijken wanneer u overweegt een Golden Retriever in uw gezin op te nemen. Op de pagina die u kunt bereiken via het menu Fokkers / Websites Fokkers, kunt u een lange lijst met fokkers, gegroepeerd per provincie, vinden, als een letter bv een v, een b of een p staat heeft of verwacht de fokker een nest.
Golden Golden Retriever, Retriever: golden golden retriever, retriever: golden golden retrieverpup, retrieverpup: golden golden retriever retrieverkennel pup. Jeanton. Golden Retriever, Home.
van" de Aorzelse Hoeve." NEDERLANDSE GOLDEN RETRIEVER KENNEl. Jeanto" n" en. van" de Aorzelse Hoeve." Sinds febuari 2016 zijn de Golden Retriever kennels. Jeanton" en van" de Aorzelse Hoeve." intensief gaan samenwerken en komt u hier op de website van beide kennels.
Goeie fokker voor golden retriever HondenForum.
Goeie fokker voor golden retriever. HondenForum Puppy Goeie fokker voor golden retriever. 08 juni 2014 om 1241: quote" 0. Hallo, graag zouden ik en mijn vriend een golden retriever pup kopen maar weet niet waar de goeie fokkers zijn, op hun site lees je zowel negatief als positief commentaar van hun klanten.
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
Erkende Golden Retriever Kennel heeft pups van Amber Camille van de Vossenbrink foto 45, en 6 en Fantastic Fabian Diesel van het Aambeeld.foto 7 Diesel zijn opa is de Deense kampioen Dunsaron Indianna foto 8 De pups zijn 20 maart 2014 geboren.
Verwachte nesten Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Het kan voorkomen dat u bij de fokker die u bezoekt meerdere nesten aantreft. Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst van de GRCN staat vermeld, gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat van de Golden Retriever Club Nederland voor verdere informatie.
Golden Retriever Kennel Chairoezan's' een leuke hobby met af en toe een nestje.
Golden Retriever Kennel Chairoezan's.' een leuke hobby met af en toe een nestje. Auteur Nicolette Geplaatst op 11/09/2017 Afkoelen op het strand juni 2017. Het is zo warm. Met de honden om 5.00 uur naar het strand. Genieten van het koele water en de opkomende zon.

Contacteer ons