Meer resultaten voor boxer pups te koop

boxer pups te koop
Puppyplaats.nl Boxer pups aangeboden.
10 lieve pups te koop! 6 reutjes en 4 teefjes Moeder is een kruising tussen een Mechelse herder en boxer de vader is een Amerikaanse stafford De pups zijn 2 mei geboren De pups worden voor dat ze het net mogen verlaten gechipt en geënt Voor vra.
mooie boxer pups melindafabiola19@gmail.com Puppy te Koop.
Puppy te Koop Advertenties Boxer mooie boxer pups melindafabiola19@gmail.com. mooie boxer pups melindafabiola19@gmail.com. mooie boxer pups. krijgen alle nodige zorgen, worden ontwormdgevaccineerd. gechipt, en beshikken over een europeespaspoort. en een correcte service na verkoop. u kan de pups vrijblijvend komen bezichtigen op afspraak.
Boxer Fokkers / Kennels.
Website adres: http//www.reggehome.nl.: Wij zijn Harry en Trudy Kuipers en hebben al 35 jaar boxers Wij fokken volgens de regels NBC onder de kennelnaam www.reggehome.nl Wij houden van 1 ras en dat is de Boxer Gezondheid Karakter en schoonheid staan bij ons hoog in het vaandel Honden. Kennel Boxers van Ryckogie. Kennelnaam Boxers: van RYCKOGIE. Naam Ryckewaert: Ogiers. Adres Schraaienstraat: 61. Postcode en woonplaats 9810: Nazareth BELGIE. Telefoonnummer 0032/495: 315 447. Lid van een RasverenigingJa.: E-mail: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. hoi, wij zijn een familiale boxerkennel uit Belgie.We fokken slechts af en toe een nestje op karakter schoonheid. Ook qua voeding kunnen we heel wat advies geven. neem zeker een kijkje op onze site en laat een berichtje na in ons gastenboek. Kennel Van t Nassohof. Kennelnaam Van: t Nassohof. Naam Ooms: Anita. Adres Van: Arckellaan 32. Postcode en woonplaats 3120: Tremelo. Telefoonnummer 0476: 69 05 94. Lid van een RasverenigingJa.: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Wij fokken max 2 nestjes per jaaral, onze pups worden binnenshuis opgevoed.
Boxer pups te koop, Boxer puppies te koop, Boxer pup te koop Woefkesranch fokker kwekerij rashond Kennel Putte Mechelen Belgie.
De reden voor deze verandering is dat als Boxers voor het politiewerk moest worden gebruikt het van een donkerdere kleur zou moeten zijn, om bij nacht niet te worden gezien. De Boxer werd geïntroduceerd in de Verenigde Staten rond de eeuwwisseling. Informatie over de Boxer. Boxer pups te koop. Een Boxer pup reserveren.
Boxer Honden 2dehands.be.
boxer pups; gestroomd. Wij hebben een prachtig nestje Bonte boxer pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeënt. Ook zijn de pups gechipt, er is dus een Europees paspoort bij en we verkopen de pups onder 2 jaar garantie.
Home.
Onze franse bulldoggen. te koop Boxerpup Boxerpups Boxerkennel Boxerfokker FranseBulldogpups Fransebulldogfokker Boxer en Franse Bulldog kennel van Boranka. elijk Welkom Wij zijn meer dan 32 jaar lid van de Nederlandse Boxer Club. Wij zijn 25 jaar lid van de BK-München Duitse Boxerklub.
Beschikbare pups.
Boxerpup.
De pups worden verkocht terwijl ze in een matige tot slechte gezondheid verkeren. Als de pups ziek worden, wordt de koper doorverwezen naar de dierenarts van de fokker. Er wordt de kopers aangeraden niet naar de eigen dierenarts te stappen. Om te voorkomen dat de handelaar grootschalig lijkt, worden losse advertenties per ras geplaatst. De aangeboden hondenrassen zijn allemaal terug te vinden in de top 25 van populaire rassen. De honden zijn veel goedkoper dan normaal: de prijzen schommelen tussen de 200 en de 500 euro terwijl de normale prijs varieert van 750 tot 1250 euro.voor een boxer.
Nestje mooie Boxer pups puppies kopen verkopen fokker Houssin Kuurne.
Marietje, de boxer. Tia, de Boxer. Kyra, de Boxer. Jacob, de boxer. Djengo, de Boxer. Luna, de Boxer. Boxer pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Boxer pups te koop! Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal.
Boxer Puppies Honden.
Schattig bokser Puppies. Kc Registered Boxer Puppies. Schattig bokser Puppies. Leuke Boxer Puppies. Schattig bokser Puppies. Leuke Boxer Puppies. Leuke Boxer Puppies. Roztomilý Boxer tata. Schattig bokser Puppies. Schattig bokser Puppies. Prachtige Beagle Pups te koop. Inloggen en wachtwoord vergeten.
Pups.
Ook is een goede fokker begaan met het welzijn van de pups en zal hij zijn best doen om de overgang naar een ander thuis zo goed mogelijk te laten verlopen. Dat betekent dat u informatie krijgt over hoe u de eerste tijd met de pup moet omgaan, waar u op moet letten, vaak krijgt u voer mee en een doek of speeltje dat ruikt naar het nest. Het is ook fijn als u, ook na de koop, mag bellen als u vragen heeft. Krijgt u de indruk dat de fokker alleen geïnteresseerd is in het sluiten van de deal, is hij niet geïnteresseerd in waar de pup terecht zal komen en krijgt u weinig informatie mee, dan kunt u hier beter geen pup kopen. Een rashond dient altijd een stamboom te krijgen! Een stamboom is geen garantiecertificaat voor een gezonde, lieve en mooie Boxer of hond in het algemeen.

Contacteer ons