Meer resultaten voor amerikaanse cocker

amerikaanse cocker
Amerikaanse Cocker Spaniel informatie over de Amerikaanse Cocker Spaniel Royal Canin.
ls je houdt van een Amerikaanse Cocker Spaniel iets wat erg eenvoudig is vanwege zijn vriendelijke, gezellige karakter houd je meestal ook van borstelen. Hoewel deze hond van oorsprong werd gefokt als jachthond, is de Amerikaanse Cocker Spaniel voor dat doel niet meer geschikt.
Contact.
De oorspronkelijke Amerikaanse Cocker is dus slechts honderd jaar oud. De eerste Ami werd in 1954 geimporteerd vanuit Duitsland door de grondlegger van de Amerikaanse cocker spaniel club mevr. Na 1955 is men in Nederland met het ras gaan fokken.
Amerikaanse Cocker Spaniel.
Waar de stamvader van de Engelse Cocker Spaniel Obo is, een in 1879 geboren reu, stammen de Amerikaantjes van Obo II, die in 1880 naar Amerika ging. De Cocker Spaniel werd in 1883 in Amerika erkend, maar pas in 1946 erkende de Amerikaanse Kennel Club de Engelse en Amerikaanse Cocker als aparte variëteiten en kregen beide rassen een eigen standaard.
Amerikaanse Cocker Spaniel Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Zij zijn een van de weinige rassen die in Amerika tot stand gekomen zijn en ze worden beschouwd als een zeldzaam ras. De Amerikaanse Cocker Spaniel is vrijwel onbekend buiten de Verenigde Staten. De Amerikaanse Cocker Spaniel is een middelgrote hond.
Home Royalty Inc Amerikaanse Cocker Spaniel American Cocker Spaniels Panningen Nederland.
Vind amerikaanse cocker spaniel in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Amerikaanse cocker spaniel gezocht. Gezocht amerikaanse cocker spaniel, ik zoek een amerikaanse cocker spaniel erbij, heb een teefje en wil er graag een teefje bij, ben gek op diit ras en kan een goed thuis bieden, je mag komen kojken waar ze terecht komt.
Amerikaanse Cocker Spaniel: jacht, trimmen, kennel, fokker Dier en Natuur: Huisdieren.
De schofthoogte is 35 tot 38 cm en het gewicht bedraagt 1 tot 12.5 kilo. De Amerikaanse cocker is verwant aan de Engelse cocker spaniel. De Amerikaanse cockerspaniëls in Amerika hebben zeer waarschijnlijk een langere geschiedenis dan Amerika zelf, de Engelse cocker gaat nog 400 jaar verder.
Ziektes en gezondheidsproblemen bij de Amerikaanse Cocker Spaniel Startpunthonden.
Amerikaanse Cocker Spaniel. Amerikaanse Cocker Spaniel. Ziektes bekend bij Amerikaanse Cocker Spaniel. door Redactie 6240. Seborrhoe is een aandoening van de huid. De balans tussen het aanmaken en het afsterven van de huid-cellen is hierbij verstoord. Er sterven te weinig.
Amerikaanse Cocker Spaniel kennels in Nederland Doggo.nl.
Amerikaanse Cocker Spaniel kennels in Nederland. Lageweg 3c 3d 4589 KT Ossenisse. Verantwoord gefokte Amerikaanse cocker spaniels in de kleuren zwart, blond en black tan. Hondenfokker Meer info. Kennel of Heavensland. Ambrozijnberg 336 4707 MT Roosendaal. Amerikaanse Cocker Spaniels. Hondenfokker Meer info.
Amerikaanse Cocker Spaniël Pedigree.
Er bestaan twee varianten Cocker Spaniëls de Engelse en de Amerikaanse. De Amerikaanse Cocker Spaniël is geen kruising. Hij werd in Amerika ontwikkeld door fokkers die hem fokten uit de Engelse Cocker Spaniël tot het prachtige Amerikaanse type dat we tegenwoordig zien.
Amerikaanse Cocker Spaniël OMyDog.
De Amerikaanse Cocker Spaniël is afkomstig uit de Verenigde Staten en is nauw verwant met de Engelse Cocker Spaniël. De Amerikaanse Cocker Spaniël ontwikkelde zich in het Interbellum echter tot een afzonderlijk ras, waarbij de nadruk werd gelegd op raszuiverheid.

Contacteer ons