Zoeken naar sheltie pups

sheltie pups
Silwick Shelties Wie zijn wij.
Wij zijn in 2005 begonnen met onze eerste Sheltie Dezhra en omdat één Sheltie geen Sheltie is, hebben wij eind 2009 een tweede Sheltie teefje erbij genomen. Elsa is een driekleur Sheltie, zij is de Sheltie waarmee ik mijn Sheltiekennel Silwick heb opgestart.
Nederlandse Sheltie Vereniging, Rasvereniging voor de Shetland Sheepdog, opgericht in 1939. Shelties in Europe, honderassen, Shetland Sheepdogs, Dogs, Dog Breeders, Shelties, Holland, Netherlands, Ned
Fokkers die een vermelding willen op de fokkerslijst of op de fokkerslijst vermeld staan en een vermelding pups verwacht of pups beschikbaar willen, dienen dit aan te vragen bij Ineke Fritz van de pupinfo. De voorwaarden voor vermelding op de fokkerslijst vindt u hier. Onderstaand word-bestand bevat informatie voor pupkopers over de geschiedenis van de sheltie, herkomst, karakter, gezondheid en de Nederlandse Sheltie Vereniging: DE SHELTIE.
Info Sparkle of Life.
Gezondheid, karakter en schoonheid staan bij mij hoog in het vaandel. Mijn shelties en hun pups worden liefdevol in huis grootgebracht, omringd door andere honden en kinderen. De Sheltie is een geweldige hond, daarom zullen nieuwe eigenaren zorgvuldig uitgezocht worden.
sheltie puppies.
klik voor grote versie klik voor grote versie klik voor grote versie klik voor grote versie. Mooie blue merl sheltie pups te koop. De pups zijn door onze eigen blue merl moeder groot gebracht. De vader is een tri colour.
Vind sheltie pups op Marktplaats.nl.
Zeer mooi aansprekend nestje pups leuke combinatie van border collie x schotse collie lassie en sheltie moeder: 75% border collie 25% schotse collie vader: 50% schotse collie lassie 50% sheltie de pups zijn geboren op 10 januari, 6 teefjes en 1 reutje.
Aanschaf Pup.
Waar moet u op letten als u een Sheltie pup gaat kopen. Ten eerste koop een pup bij een goede fokker. Een goede fokker doet zijn best om zo zorgvuldig mogelijk te fokken. Een goede fokker fokt alleen met honden met een goede gezondheid, goed karakter en die er ook als shelties uit zien d.w.z. dat ze op een show minimaal een ZG kunnen halen. Kijk hoe de honden van de fokker er uit zien en hoe ze zich gedragen Shelties mogen terughoudend zijn maar niet angstig. En als er pups zijn waar zijn die?
Shetland Sheepdog Sheltie kennels in Nederland Doggo.nl.
Hondenfokker Meer info. Bij Polderte 8 6005 SP Weert. Shetland Sheepdog Sheltie. Hondenfokker Meer info. Sparkle of Life Shelties. van Heemstraweg 74 6645 KJ Winssen. Sparkle of Life ik een kleine sheltiekennel waar ongeveer 2 nestjes per jaar gefokt wordt.
archief wie kent deze sheltie fokker Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Een beetje serieuze fokker met hart voor het ras en voor zijn honden heeft niet altijd pups. Ik snap best dat een sheltie met stamboom veel geld kost en dat niet iedereen dat zomaar kan op hoesten, waardoor men dan geneigd is bij zo iemand te kopen.
Nederlandse Sheltie Vereniging, Rasvereniging voor de Shetland Sheepdog, opgericht in 1939. Shelties in Europe, honderassen, Shetland Sheepdogs, Dogs, Dog Breeders, Shelties, Holland, Netherlands, Ned
De Nederlandse Sheltie Vereniging wijst nadrukkelijk op de eigen verantwoordelijkheid van fokker en koper bij het tot stand komen van de koop. De Nederlandse Sheltie Vereniging is op geen enkele manier aansprakelijk. Fokkerslijst, vermelding van pups en herplaatsing. FCI Rasstandaard Engels.
Charming Memories Shetland Sheepdogs Heten u Welkom!
Geen Pups meer Beschikbaar! Wij Sybille Van Eetvelde en Dimitri Gallait wonen samen, met mijn zoon Hans in het stadje Goes. Eerst hadden we altijd grotere honden, Bullmastiffs maar we zijn enkele jaren geleden overgestapt op een kleiner ras de, Shetland Sheepdog.
Sheltie Kennel Heathers Hill.
Ik fok uitsluitend het engelse type, omdat ik ze mooier vind en alleen het engelse fenotype voldoet aan de rasstandaard van de FCI. Laatste update: 15-02-2017. Mijn reuen staan ter dekking voor passende teven. Loek, Nilis, Driek en Duuc. Home Laatste nieuws De Sheltie Reuen Teven Showresultaten Pups Links Contact Gastenboek.

Contacteer ons