Meer resultaten voor retriever pups

retriever pups
Golden Retriever Fokkers.
Alle inzendingen staan online! Op deze website proberen wij, een groep Golden Retriever Fokkers, u iets meer uitleg te geven over wat er zoal bij komt kijken wanneer u overweegt een Golden Retriever in uw gezin op te nemen. Op de pagina die u kunt bereiken via het menu Fokkers / Websites Fokkers, kunt u een lange lijst met fokkers, gegroepeerd per provincie, vinden, als een letter bv een v, een b of een p staat heeft of verwacht de fokker een nest. staat er een h'achter' de kennelnaam dan heeft deze fokker een hond ter herplaatsing aangeboden. Ook kunt u op deze website een geboortekalender vinden die u precies laat zien wanneer u de pups kunt verwachten nadat u uw teef heeft laten dekken.
Geboren nesten Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Het kan voorkomen dat u bij de fokker die u bezoekt meerdere nesten aantreft. Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst van de GRCN staat vermeld, gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat van de Golden Retriever Club Nederland voor verdere informatie. Mogelijk voldoet het andere nest niet aan de door de GRCN gestelde fokeisen. Pupkopers let op.: Rood Geen pups meer beschikbaar Groen Nog pups beschikbaar.
Golden retriever Puppies Honden.
Mooie Pure Breed Golden Retrievers. Uitstekende Golden Retriever Puppies. Golden Retriever Puppies. Golden Retriever Pups Te Koop. Uitstekende Golden Retriever Puppies. Fabelachtige Golden Retriever puppy. Kwaliteitskool van Golden Retiever Puppies. Golden Retriever Pups Te Koop. Golden Retriever Pups Te Koop.
Aanschaf van een pup Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club Nederland.
Met het ouder worden komen er ook vaak kwaaltjes en doorlopende dierenartsbezoeken, heeft u dat dan ook voor uw maatje over? Mocht u hierna nog steeds interesse hebben om een Toller-pup aan te schaffen dan kunt u contact opnemen met het Toller-informatie punt van de Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club Nederland. De rasvereniging bemiddeld niet in de vorm van een puppywachtlijst maar geeft informatie over nesten die geboren zijn of worden verwacht uit combinaties die aangemeld zijn bij de vereniging en voldoen aan de eisen die gesteld zijn in het verenigingsfokreglement. Met dit verenigingsfokreglement wil de rasvereniging voorkomen dat er op onverantwoorde wijze pups gefokt worden, zodat de pups ook in de toekomst een positieve bijdrage leveren aan het ras.
Golden Retriever kennel van de Loopakker.
Onze Golden Retriever Kennel uit Limburg begeleidt pups zijn of haar hele leven en daar zijn we trots op! Bij interesse in een Golden Retriever pup of voor een praatje staat onze deur in Horst altijd open. Lees meer over de Golden Retriever Kennel.
Golden Retriever Fokkers.
Golden Retriever Fokkers in Nederland en België. of the Morning Valley. of Northern Strain. of Rhombus Ward. Amor d Oro. of Barnsley Gold. Break of Dawn. Fan it Jachtfjild. Fén t Griene Woûd. Fan'e' Gouden Iik. Touch of the Sun.
Ja, wij willen een pup! Golden Retriever Vereniging.
De Golden Retriever Vereniging is een door de Raad van Beheer erkende rasvereniging in Nederland. Via deze website proberen wij alle liefhebbers van het ras op de hoogte te houden van het laatste nieuws omtrent ons ras en onze club. gezondheid, showresultaten en informatie over fokkers, pups en kennels.
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
Erkende Golden Retriever Kennel heeft pups van Amber Camille van de Vossenbrink foto 45, en 6. Erkende Golden Retriever Kennel heeft pups van Amber Camille van de Vossenbrink foto 45, en 6 en Fantastic Fabian Diesel van het Aambeeld.foto 7 Di.

Contacteer ons