Meer resultaten voor labrador pups te koop

labrador pups te koop
Vind labrador pups op Marktplaats.nl.
Super mooie labrador pups te koop. Te koop super mooie lieve labrador pups.geboren 02-10-2017 onze pups zijn in huiselijke kring opgegroeid zijn elke twee weken ontwormt volledig naar gekeken door de dierenarts en gezond verklaart zijn alle gechipt en ingeënt en hebben allemaal een paspoortje ze krijgen allemaal een leuk puppy pakketje mee met.
Labradorforum Aanschaf van een pup.
ZO HOORT HET BIJ EEN BETROUWBARE FOKKER ONGEVEER TE GAAN. TREFT U EEN FOKKER WAAR HELEMAAL NIETS GAAT ZOALS HIER BESCHREVEN, KOOP DAAR DAN NIET. ER ZIJN GENOEG FOKKERS DIE HUN PUPS WEL OP DEZE MANIER BEGELEIDEN, MET VEEL LIEFDE EN ZORG. EN ZO HOORT HET! Deze informatie is geschreven en beschikbaar gesteld door Hanneke en Jan Jansma van Laboriginals uit Oirschot. Wilt u deze informatie nog eens rustig nalezen, print dan dit bestand uit of sla het op op uw computer. Over het Labradorforum. Nieuws en informatie. Vragen en problemen. Evenementen van het Labradorforum. Aanschaf van een Labrador.
Hele mooie Labrador pups van op de boerderij Honden.
mooie labrador retriever pups mooie labrador retriever pups Al onze pups zijn gevaccineerd, ontwormd, gechipt en zijn vergezelt van een europees paspoort.pups te koop zijn afkomstig van: een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde dierenwelzijnr. mooie labrador retriever pups mooie labrador retriever pups Al onze pups zijn gevaccineerd, ontwormd, gechipt en zijn vergezelt van een europees paspoort.pups te koop zijn afkomstig van: een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde dierenwelzijnr.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst staat vermeld, kunt u contact opnemen met de Algemene Begeleidingscommissie van de Nederlandse Labrador Vereniging. Wij kunnen dan voor u controleren of de u aangeboden pup volgens de regels van het NLV-fokreglement is gefokt en de ouders van dit hondje derhalve voldoen aan de door de NLV gestelde gezondheidseisen. De Algemene Begeleidings Commissie adviseert fokkers en pupkopers gebruik te maken van de NLV-koopovereenkomst. Wij raden u aan om na te gaan of het contract, dat u ter ondertekening krijgt aangeboden, de ongewijzigde tekst van het NLV-koopcontract bevatFokken en Pups; formulieren.
Labrador Rassen Puppy te Koop.
Proteq dier zorg. Puppy te Koop Advertenties Labrador. Schattige labarador puppies. Labrador shyra 7 februari 2017. Deze pups zijn speels en gezond. Zal hebben triple bontjas. Zij zijn op zoek naar een liefdevolle en voor altijd huis. Wij hebben mannelijke en vrouwelijke, contact op te nemen voor meer informatie en fotos voor meer informatie. Labrador Adriaenssens11 17 januari 2017.
Labrador Retriever puppies te koop Woefkesranch Putte, Belgie.
Beschikbare Labrador pups.: Alle Labradors die we te koop aanbieden worden gefotografeerd en op onze website gezet. Zo kan u van op voorhand al kiezen en zelfs een pupje reserveren. Klik hier voor de foto's. Klik hier voor de films.
Vind labrador pups in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Super mooie labrador pups te koop. Te koop super mooie lieve labrador pups.geboren 02-10-2017 onze pups zijn in huiselijke kring opgegroeid zijn elke twee weken ontwormt volledig naar gekeken door de dierenarts en gezond verklaart zijn alle gechipt en ingeënt en hebben allemaal een paspoortje ze krijgen allemaal een leuk puppy pakketje mee met.
Van Meinweg.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde, zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV.
pups te koop Koopjeskrant.be.
pups te koop 12 zoekertjes. Toon op kaart. Labrador, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Labrador, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver, zindelijk.
Pups en puppies te koop Verkoop je puppy of pup gratis op.
Bull terrier pups te koop 500. Al onze bull terrier pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Elke bull terrier pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie! Onze pups zijn altijd minstens 8 weken oud als ze het nestje verlaten.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Het kopen van een Labrador Retriever uit een krant/tijdschrift of via internet kan riskant zijn! Om kosten te sparen, zijn de ouderdieren van de aangeboden pups vaak niet nagekeken op erfelijke afwijkingen als HD heupdysplasie, ED elleboogdysplasie en oogafwijkingen Progressieve retina atrofie PRA, cataract en Retina dysplasie RD. Er wordt ook nog steeds gefokt met ouderdieren die lijden aan een erfelijke afwijking: pups lopen meer gezondheidsrisicos dus ons advies: koop geen pup uit een dergelijke combinatie.

Contacteer ons